مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو مصادره

باسلام عرض ادب و خسته نباشید
حد مشروب الکلی ماشین خودرو که سبب مصادره و توقیف شده چیست؟
سوال دوم :در سال 95یک عدد خودرو را اگاهی توقیف و انتقال پارکینگ می کند از این یک متهم با مشروب الکلی گرفتند
این متهم در سال 96 با پرداخت جریمه و حبس آزاد شده و پرونده متهم مختومه شده
این ماشین مالک فردی دیگر است ماشین مال خودش نبوده
بنده از یک نفر که وکالتی از صاحب اصلی ماشین خریده و بعد از چند مدت من ازش وکالتی خریدم
امروز برای ترخیص اگاهی رفتم ،افسر آگاهی من را دادگا فرستاد تا نامه آزادی ماشین بیارم دادگاه گفت این ماشن دستور ضبط به نفع دولت شده مصادره
الام من چکار کنم بابت ماشین مبلغ دادم
لطفا راهنمای بفرماید ممنون میشیوم
بابت ماشین یا پهول نه از من گرفته شد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

80ضربه شلاق حد مصرف مشروبات الکلی است
و نگهداری معمولا جزای نقدی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

طبق قانون ، در صورت حمل مشروبات الکلی بیشتر از 20 لیتر با خودرو ، خودرو ضبط و مصادره خواهد شد به شرطی که با اطلاع مالک باشد

با شرایطی امکان آزادی خودرو وجود دارد و