مشاوره حقوقی رایگان - تعیین اقامتگاه خوانده

با سلام
اگر در یک قرارداد پیمانکاری، اقامتگاه قراردادی یک شرکت در شهر A تعیین شده باشد، اما محل امضای قرارداد و دفتر مرکزی آن شرکت در شهر B واقع شده باشد، امکان ثبت دادخواست علیه شرکت مذکور در شهر B وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اقامتگاه شخص حقوقی مرکز عملیات اداری آن شرکت است که میتوانید در آنجا دادخواست دهید و به نظر می‌رسد بتوانید در شهر B دادخواست دهید