مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد نامه دروغی

دایی بنده با توجه به مشکلات خانوادگی که از قبل داشتیم باهاش قطع ارتباط کردیم ، ایشون اومده با توجه به زمان زنده بودن پدر بزرگ ما ، از اونجای که پدر بزرگ رو برده پیش خودش و ما با توجه به مشکلاتی که با این فرد داشتیم نمیتونستیم بریم خونه این فرد ، اومده استشهادی رو تنظیم کرده که ما پیر مرد رو رها کردیم و.. و اومده از پدر بزرگ ما وکالت گرفتن به نام پسرش ، یعنی پسر دایی ما، که بتونن راحت مانده ارث رو بکشن بالا ، میخوام بدونم حکم این افراد نزدیک بهش که اومدن این استشهاد دروغ رو پر کردن چیه، و این وکالت که قانونن بعد از مرگ پدر بزرگم باطل هست حکمش چیه و پسر دایی ما از طریق وکالتی که داره البته دیگه پدر بزرگ فوت شده ، میتونه قانونن به اموال دسترسی داشته باشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن وکالتنامه دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرف استشهادیه کفایت ندارد شهادت باید در نزد قاضی باشد و اگر دروغ بود جرح به آن وارد است و می توانید به عنوان شهادت کذب شکایت کنیددر مورد وکالتنانه ،وکالت عقد جایز است و با فوت منحل میشود.