مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

ایا در ترکیه صیغه هس چجوری شرایطش؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قانون آنها به چنین چنین چیزی وجود ندارد ولی شخص ایرانی می تواند در ترکیه زن ایرانی یا هر کشور دیگر را صیغه کند مگر اینکه که صیغه کردن در قانون کشور ترکیه ممنوع و مجازات داشته باشد .
شما می توانید از وکلای کشور ترکیه موضوع را پیگیری کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اهل سنت صیغه ندارند ولی بعضی از مذاهب اهل سنت چیزی مشابه صیغه دارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
سوال ابهام دارد و کامل نیست

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بستگی به قانون ان کشور دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در کشورهایی که قانون اسلام حکم فرماست چه رسمی چه عرفی وجود دارد ولی اینکه جزئیات قانون آن چیست در کشور مقصد پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ازدواج موقت یا همان صیغه در تمامی کشورهای مسلمان از جمله ترکیه نیز وجود دارد و به نظر منعی در این رابطه وجود نخواهد داشت. کما اینکه در ترکیه می‌توانید ازدواج دائم نیز داشته باشید.