مشاوره حقوقی رایگان - استعلام زمین وقفی

سلام
چطور می‌توان متوجه زمین یا ملک وقفی شد؟ آیا با مراجعه به دفتر آستانه مقدسه و اعلام نام شخص موردنظر امکان استعلام ملک و زمین وقفی هست یا خیر؟
چون فعلا مدرک مکتوب در دست نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت قابل پیگیری است.
اگر ملک سند رسمی نداشته باشد از طریق اداره اوقاف می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از طریق سازمان اوقاف می‌توانید اقدام به استعلام کنید و متوجه شوید که ملک مدنظر شما آیا وقفی است یا ملک مدنظر شما وقفی نیست؟! همچنین از طریق آستان به نظر می‌رسد ممکن باشد.

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام در صورتی که همکاری کنند میتوانید کسب اطلاع پیدا کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره اوقاف مراجعه کنید و پیگیری کنید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام در سند ببینید عرصه چی خورده و اگر به سند دسترسی ندارید از اداره ثبت استعلام بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به اداره‌ی ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند رسمی داشته باشد و دارای پلاک ثبتی باشد می تواند از طریق اداره ثبت اسناد پیگیری کنید در غیر اینصورت از اداره اوقاف پیگیری کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما ذینفع باشید میتوانید به اداره اوقاف مراجعه نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به اداره اوقاف مراجعه نماييد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

موارد وقفی بودن ملک در اداره ثبت اسناد و املاک منعکس است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله مشخص می‌شود حضوری میتونید مراجعه کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ذینفع باشید میتوانید به اداره اوقاف مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بهترین راه که مطمئن بشید کار شما انجام خواهد شد
تامین دلیل است
در این صورت کارشناس رسمی با دلایل و استعلامات لازم به صورت مکتوب نتیجه را به شما اعلام کرده و می‌توانید در دادگاه از آن بهره برداری لازم را کنید
سایر راه هایی که دوستان گفتند اگر نتیجه نداد این راه حتما منتج به نتیجه می‌شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از اداره اوقاف در صورت همکاری پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق استعلام از اداره ثبت و یا اداره اوقاف

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اداره اوقاف محل باید بپرسید یا با تامین دلیل

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر ملک دارای سند رسمی باشد و یا سابقه ثبتی و پلاک ثبتی داشته باشد از طریق اداره ثبت و در غیر اینصورت اداره اوقاف امکان پذیر است

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

درخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف محل ملک بدهید و با جلب نظر کارشناس رسمی تقاضای تعیین حدود اربعه و پلاک ثبتی و مالک ثبتی را بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله با همکاری اداره اوقاف و آستانه می توانید اطلاع پیدا کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند از طریق مرجع نامبرده پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، شما می‌توانید با مراجعه به دفتر املاک آستانه مقدسه و اعلام نام شخص مورد نظر، از وجود ملک وقفی مطلع شوید. در دفتر املاک آستانه مقدسه، اسناد و مدارک مربوط به زمین‌های وقفی نگهداری می‌شود و پرسش از این دفتر می‌تواند به شما در تشخیص وجود یا عدم وجود زمین وقفی کمک کند. همچنین، می‌توانید با مراجعه به دفترخانه‌ی امور قضایی نیز از وجود ملک وقفی مطلع شوید. در هر صورت، برای دسترسی به اسناد و مدارک مربوط به زمین وقفی، لازم است که شمراحل و شرایط مشخصی را رعایت کنید و ممکن است نیاز به ارائه مدارک و اطلاعات مشخصی باشد. به طور کلی، برای استعلام زمین وقفی، می‌توانید به دفاتر املاک آستانه مقدسه و یا دفاتر خاص وقفی مربوط به منطقه مورد نظر مراجعه کنید. همچنین، می‌توانید با مراجعه به سامانه‌های الکترونیکی مربوط به املاک و مستغلات وقفی، اطلاعات مربوط به زمین وقفی را به صورت آنلاین دریافت کنید. در هر صورت، برای دریافت اطلاعات دقیقتر و کاملتر در این زمینه، می‌توانید با وکیل خود خود مشورت کنید و بهترین راه حل را برای رسیدگی به مسئله پیدا کنید.