مشاوره حقوقی رایگان - برای تفکیک سند احتیاج به امضای دوباره وراث در اسناد رسمی است؟

با سلام
در زمان حیات پدرم حدود 4 سال پیش خواهرام طلب ارث از پدرم می کنند و پدرم 1000 متر زمین زراعی به هر کدام می‌دهد و از آنها امضا می گیرد که برای مابقی ارث ادعای نداشته باشند بعد فوت پدرم
پسرها هم نفری 1000 متر زمین زراعی و 700 متد زمین حیاط رو بین خودشان تقسیم می کنند
بعد از فوت پدرم هم تقسیم نامه و نامه وراثت رو هم امضا می کنند ولی الان مدعی هستند که ارزش زمینشان کمتر از برادرها است و باید 200 متر زمین بهشان بدهیم
آیا برای تفکیک و سند گرفتن زمین احتیاج به امضای مجدد خواهر هام است یا خیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله لازم است و باید تمام ورثه موافقت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق تقسیم نامه ای که پدرتان امضاء کرده باید عمل بشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون در زمان حیات پدر تنظیم شده الزام آور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خواهران شما اقدام به امضاء کرده اند و نسبت به اعتراض به تقسیم ارث ، از خود ، سلب اقدام کرده اند . بنابراین به نظر می رسد که رضایت مجدد ایشان لازم نباشد ؛ چرا که در گذشته اقدام کرده اند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موافقت تمامی وراث نیاز است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقسیم نامه اگر تغییری در ان ایجاد شود باید مورد تایید تمامی وراث باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیازمند موافقت بر رضایت تمام وراث می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از ماترک متوفی همه وراث ارث می برند،نیاز به رضایت خواهران می باشد