مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم الزام به تنظیم سند

حکم الزام به تنظیم سند آمده ولی اقدام به تنظیم سند تفکیکی نمیکنند و با وکیل صحبت میکنیم میگویند راهی برای مجبور کردن ایشان نیست.
واقعا راهی نیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پرونده شما بررسی شود اصولا راهکارهاست و شاید وکیل شما با بررسی پرونده شما به این نتیجه رسیده باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر پایان کار آمده باشد بایستی الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر ملک پایان کار دارد می بایست دادخواست الزام به تفکیک صورت مجلس تفکیکی بدهید و اگر پایان کار وجود ندارد می بایست درخواست الزام به پایان کار داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راهی نیست باید با اجازه اجرای احکام خودتان انجام دهید سپس هزینه ها زا از محکوم علیه بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابتدا باید شرایط انتقال سند موجود باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق اجرای احکام و معرفی به دفترخانه نماینده دادگاه تنظیم خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اجرا درصورت عدم حضور مالک مامور اجرا بنمایندگی سند را امضا خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لابد به همین صورت است که همکار محترم می گویند

یک وکیل :

سلام باید در این خصوص مجددا دادخواست تقدیم و در این رابطه حکم صادر گردد