مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند مالکیت مشاعی

با سلام
حدودا از سال 81
شرکت دولتی مذکور که در سراسر ایران از این مجتمع ها به عنوان تجاری خدماتی و ورزشی ساخته .
وآنها را واگذار کرده به صورت سرقفلی واجاره و از همان سال تا حال هیچ اقدامی برای پایان کار و دادن سند قطعی و حتی نگهداری ساختمان را عهده دار نبوده و فقط ماهیانه اجاره بها را دنبال میکند.
وبا توجه به اینکه هراز گاهی مدیر عامل آن عوض میشود و تا از کم و کیف قضیه سر در آورد با کس دیگری جایگزین میگردد.
ما این وسط بلا تکلیف مانده ایم .
لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند بدهی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند دادخواست الزام‌بخ سند رسمی دهید.