مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام خواهشمندم جواب سوالمو بدهید.4ماه پیش بایه نفر درگیر شدم و زنگ زدم دوستم او یک اسلحه همراه خود داشت (((ساچمه ای)شکاری بدون مجوز))یک گلوله شلیک کرد که ب بازوی شاکی اصابت کرد.در صورتی که من گفتم نزن .به قاضی هم گفتم که او خودش شلیک کرده و من نگفتم.الان قاضی گفته من مشارکت داشتم.جرم یا حبس برای من دارد آیا؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد