مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید درب منزل

با سلام
من در مغازه ای کار میکردم واز صاحب مغازه مبلغ 8میلیون قرض کردم .بعد 2 ماه به شغل اصلی خودم که اشپزی بود برگشتم .البته باهماهنگی ایشون.
دوماه بعد 3 میلیون به ایشون پرداخت کردم وداخل مغازه کارت کشیدم
ایشون گفتند این 3 میلیون سود پول بود وباید 8 میلیون پرداخت کنی
ودوروز به من مهلت داد گفتم توان پرداخت به این سرعت رو ندارم وتو پیام منو تهدید به اتیش زدن کرده وهرروز در خونه مادرم میاد وهمش تهدید میکنه به 110 چند بار زنگ زدم وهر بار میگن دفعه بعدی اومد زنگ بزن ما نیرو میفرستیم.هربار میاد دادو فریاد میزنه تهدید میکنه زودم میره .در ضمن من به ایشون 20 میلیون سفته دادم
لطفا راهنماییم کنید .سپاس گذارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تهدید به قتل و توهین را اقامه نمایید

و باید دادخواست استرداد لاشه سفته ضمانتی را مطرح کنید
و ..