مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی مزایده ملک مشاع

با سلام. ما و یکی از بستگانمان در ملک مشاعی به مساحت 200 متر شریک بودیم و طبق قرارداد کتبی و البته دستنویس میان ما و شریکمان، قرار شد هر کدام در یک نیمه صد متری، مستقل از دیگری سرمایه گذاری کند و از سود ان بهره مند شود. ما در قسمت خودمان نودمتر ملک تجاری با دو طبقه مسکونی روی آن ساختیم. شریک ما هم در قسمت خود تنها یک مغازه 30 متری داشت و قسمت خود را بدون اطلاع ما به یک شر خر فروخت، که البته در قرارداد قید شده بود خریدار تنها مالک قسمت کهنه ساز است، اما او حکم قطعی مزایده ساختمان را از دادگاه گرفته است، ولی یک قاضی بازنشسته با دیدن پرونده و حکم به ما گفت که برای دعوای آن خریدار اصلا نباید پرونده ای تشکیل می شده است و گفت که طبق کدام ماده و تبصره قانونی اصلا نباید برای شکایت او پرونده ای تشکیل می داده اند، اما مشکل این است که حکم قطعی صادر شده است. الان ما چکار می توانیم بکنیم؟ به ما گفته اند تنها راه درخواست ملاقات با رئیس قوه قضائیه است اما تا آن موقع ملک را به مزایده می گذارند. با تشکر

پاسخ ها :

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام شما با ابطال عملیات مزایده و اعتراض ثالث می توانید اقدام کنید