مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خلع ید خانه موروثی

سلام دو دانگ از خانه پدرم که بنامش بود بعنوان ارث به من و 3برادر و یک خواهر رسید که الان همچنان نامادری و یکی از برادرام با همسرش در همان خانه سکونت دارند و مشخص شد که پدرم قبل فوت دو دانگ از خانه را بنام برادرم کرده و دو دانگ دیگر را بنام همسرش که او هم دو دانگ را بنام خواهرم زده و فقط دو دانگ بنام پدرم هست از ان دو دانگ اندازه 1٫8 یک هشتم به من میرسه که در برگه انحصار وراثت هست بعد از پیگیریهای زیاد هیچکدام از برادرام و خواهرم حاضر نیستن که سهم من را بخرند دادخواست تقسیم ترکه دادم ولی روز دادگاه نیامدند و میگویند برو شکایت کن من خانم سالمند 65 ساله هستم که شوهرم فوت کرده و وضع مالی خیلی بدی دارم ومستاجرم که الان برای رهن خانه پول ندارم هرچقدر به انها میگویم سهمم را بخرند بی اعتنایی میکنن دادخواست دادم به دادگاه نیامدن مشاور بمن گفت که دادخواست خلع ید و اجرت المثل بدهم سوالم این هست جناب وکیل محترم که چقدر زمان میبره بعد از دادخواست تا حکم اجرا خلع ید برسه؟ چند ماه؟و ایا با این کار میتوانم به حقم برسم یا خیر؟چقدر زمان میبره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چاره‌ای ندارید باید وکیل بگیرید راحت با فروش خانه مشگل شما حل شود