مشاوره حقوقی رایگان - خریدخودرو از غیر مالک

باسلام ،من یکماه پیش دربنگاه ماشینموبایه ماشین دیگه معاوضه کردم ومابه تفاوت مبلغ80میلیون کارت کشیدم.درصورتیکه سندهم ندیدم الان متوجه شدم ماشین به نام یه شخص دیگس وازصاحب بنگاه طلب داره ،موقع معامله هم صاحب بنگاه خودش نبودوطی تماس تلفنی باشاگردش قراردادنوشت وشاگردش خریدوفروش را در دو مبایعه نامه جدا نوشت یکی قراردادفروش خودروی من که به نام یک نفر دیگه ازبورسی هایی که اونجابود نوشت ودومی قراردادی که شاگردش خودرو مورد پسند را به بنده فروخت .الان چندروزه که تماس میگیرم به صاحب بنگاه جواب نمیده وبنگاه هم پلمپ کردن میشه راهنمایی کنیدمن بایدچیکارکنم
واینکه بنده فقط تصویرقراردادهارادارم چون گفتن هیچ بنگاهی قراردادنمیده وهردوقراردادبدون سربرگ ومهربنگاه هستندوفقط امضادارن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید متن و شرایط قرارداد بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد