مشاوره حقوقی رایگان - خوردو دو تیکه

سلام. من سال 99 خورد پژو پارس مدل 85 خریدم خوردو اتاق تعویض تایید شده هست در سندم توضیح داده شده است. ولی دوتیکه دستکوب هست ماشین الان بخوام بفروشم آیا تعویض پلاک میکنن ‌؟ من خودم 99 تعویض پلاک کردم مشکل نداشت الان بخوام بفروشم تعویض پلاک میکنن‌؟ ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که در سند و برگ سبز خودرو قید شده باشد مشکلی ندارد و تعویض پلاک صورت می گیرد در غیر اینصورت می بایست از طریق پلیس راهور اقدام به تعویض شماره و ارقام موتور و اتاق نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که تعویض پلاک نگردد می بایست از طریق آگاهی و پلیس راهور مجوزات لازم را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا خیر باید مجوزات لازم را اخذ نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از مراکز تعویض پلاک پیگیری کنید یا مراکز استانی راهور