مشاوره حقوقی رایگان - پیکان وانت دو تیکه

بنام خدا
برج 9سال1401پیکان وانتی خسته را بدون تاریخ به اسمم وکالت زدن بعد از 7 ماه کار و رسیدگی به ماشین و گرفتن معاینه فنی رفتم تعویض پلاک شماره سینی نبود اتاق را دوتیکه کارشناسی کردن حال بگفته یک سرهنگ راهنمایی رانندگی نامه آگاهی را به دادگاه ببرم و جریمه یک چهارم تا یک هشتم اتاق را بپردازم بعد ماشین را به اسمم تعویض پلاک کنم.
چنین چیزی امکان هست؟
در ضمن به من قولنامه هم ندادن پیش خود نگه داشتن.
پول را هم به حساب بنگاهی واریز کرده ام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
و با شرایطی خاص امکان مطالبه خسارات از فروشنده وجود خواهد داشت
و شما باید دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از راهور پیگیری کنید روند اداری است که ممکن است دستخوش تغییرات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید برای فصل به طرفیت فروشنده یا برای اخذ مجوز اقدام نمایید