مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعلیق مجازات

سلام. برای من به اتهام ساخت و نگهداری مشروبات الکلی 6ماه حبس صادر شده است. حکم صادره در مرحله اجرا قرار گرفته شده. آیا این امکان وجود دارد بنوعی جلوی اجرای آن گرفته شود و درخواست تعلیق مجازات را بکنم. تشکر از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی می توانید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید حداقل یک سوم حبس را بگذرانید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام صرفا با قبول اعاده دادرسی امکان آن وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما نمی توانید مانع اجرای حکم بشوید
شما بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس میتوانید به قاضی اجرای احکام درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

و میتوانید درخواست استفاده از پابند الکترونیکی را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حکم قطعی شده خیر فقط مگر مدرک پزشکی دال بر اینکه قادر به تحمل زندان نیستید ارایه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از گذراندن یک سوم حبس می توانید درخواست تعلیق کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر ممکن نیست.
می توانید با تنظیم توبه نامه حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط بعد از گذشتن یک سوم مجازات تقاضای تعلیق میتوانید کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هنوز قطعی نشده میتوانید اعتراض کنید تا شاید تعلیق شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم قطعی امکان تعلیق وجود ندارد مگر آنکه قاضی تشخیص دهد و به اختیار قاضی است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله اگر رأی غیابی بوده واخواهی کنید اگر قطعی است که سرعا زندان خود معرف شوید تا مشمول عفو بخشنامه شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید یک سوم مجازات را طی کنید تا تقاضای تعلیق مجازات شما پذیرفته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس میتوانید به قاضی اجرای احکام درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون قطعی شده و به مرحله اجرا رفته است اصولا کاری نمی توان کرد مگر اینکه یک سوم از مدت حبس را بگذرانید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با شرایطی امکان پذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

شما بعد از گذراندن یک سوم از مدت حبستون از طریق

قاضی اجرای احکام و شورای طبقه بندی زندان درخواست آزادی مشروط و

تعلیق مجازات را پیگیری نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از گذشت یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدهید