مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط عمو

سلام من دختر 16ساله ای هستم که از عمویم کتک خورده ام خیلی شدید ولی اثار جراحت ها از بین رفته است و مدرکی ندارم و او انکار میکند ک مرا زده است اکنون دادگاه اورا تبرعه کرده است من اعتراض کردم ولی چون سنم کم است کسی ب حرفم گوش نمیدهد و اصلا انگار وجود ندارم الان باید چکار کنم لطفا جواب دهید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال حق داشتن مساله ای است ورداشتن ادله اثباتی برای اثبات حق مساله دیگر. قاضی بر اساس ادله رای میدهد.