مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی و مسکونی

با سلام. پدر بزرگ بنده در سال های 74 چند هکتار زمین زراعی و مقداری زمین مسکونی را به علت نزاع فامیلی به شخصی فروختن ولی به علت عدم رضایت دو فرزند یعنی پدر و عموی بنده هیچ گونه امضایی به خریدار داده نشد و خریدار فقط یک تکه کاغذ دست نوشته از پدر بزرگمان دارد ایا با توجه به عدم رضایت پدر ما
در فروش زمین و ندادن امضا ما نوه ها میتوانیم سهم زراعی و مسکونی خود را طلب کنیم. با تشکر.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی هر شخصی زمانی که در قید حیات باشد قانونا می تواند اموال خود را انتقال دهد و ابن مساله ارتباطی به رضایت اولاد یا نوه های او ندارد ،
اکر پدر بزرگ شما در قبال این عمل پول یا مالی دریافت نموده معامله قابلیت اثبات دارد