مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط بنیاد مستضعفان

با سلام. پدربزرگ من یک زمین زراعی در یکی از روستاهای تبریز داشت که البته الان به دلیل نبود آب از حالت کشاورزی در اومده و زمین اجدادیمون بود و چندین و چند سال اون جا زراعت کرده. قبل از انقلاب ارباب های روستامون اون جا رو به نام خودشون کرده بودند الان به همین دلیل بنیاد مستضعفان سند شش دانگ درست کرده برای زمین و میگه زمین مال ما هست ولی میتونید در آن زراعت کنید.
ولی در سند اصلاحات ارضی ارباب روستامون اون جا رو به پدربزرگم فروخته است. میخواستم بپرسم که آیا میشه از طریق قانون زمین رو پس گرفت؟ مدارک هم یک دونه سند اصلاحات ارضی و یک دونه هم استشهادیه محلی مبنی زراعت چندین ساله در اون جا رو داریم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله حتما قابل
شکایت و ابطال سند
بنیاد ، می باشد
تماس بگیرید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
باتوجه به داشتن سندوشهادت می توانید بنفع خود اقدام نمایید