مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در شهربازی ...

سلام چند ساعت قبل پسرم چهار ساله هنگام سور خوردن از سورسوه بادی به پایین اومدن دستش زیرش میمونه وکاملن از سمت آرنج وموچ شکسته وبنده با تلفن به اورژانس وتلفن به پلیس وثبت کردن حادثه رو انجام دادم وپسر آلان بستری است اما مسئولان شهربازی میگفتن سورسوه بادی بیمه نیست وما نمیتوانیم برای شما کاری بکنیم ممنون میشم کمکم کنید به من راهی نشون بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر حادثه شهر بازی باشد میتوانید علیه مسئولین آنجا مطالبه خسارت و دیه نمایید