مشاوره حقوقی رایگان - تیر اندازی

سلام. برادر خانمم از قصد عمد بهم تیر اندازی کرد ولی تیرها به ماشینم خوردند شکایت کردم پرونده به دادگاه رسید با وساطت رضایت دادم نوشتم از شکایتم صرف و نظر کردم ولی یه نسخه دستم دادن روش نوشتن به شرایط اینه هزینه هایم بدهند اگر ندهد پرونده در جریان باشد الان چکار کنم هزینه هایم نمیدهد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام رضایت مشروط قابل قبول نمی باشد اما می توانید بابت هزینه های خود شکایت کند