مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

من از فردی در دفاتر خدمات قضایی شکایت کردم و فقط یک پیامک مبنی بر رفتن به شعبه مورد نظر امد ایا با نرفتن پیگیری نمیشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت اگر پیگیری نکنید رد میشه ولی بهتر است از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را به شعبه اعلام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شکایت خود را پیگیری کنید تا رسیدگی ادامه یابد . در غیر این صورت دعوا رد میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید عنوان مجرمانه چه بوده است؟!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متوجه منظورتان نمی شوم
اگر منظورتان از عدم پیگیری این است که جریان فیصله پیدا کند خیر بستگی به نوع شکایت دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دادگاه بدون حضور و اخذ توصیح از شما یا خوانده نتواند رای صادر نماید قرار ابطال دادخواست صادر خواهد شد در غیر اینصورت با حضور خوانده و دفاع وی بدون حضور ممکن است رای به نفع خوانده صادر گردد