مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام. بنده محکوم به 6ماه حبس شده ام و قرار وثیقه من 50میلیون تومان است اگر 50میلیون را پرداخت کنم و سند را آزاد نمایم بعد از آن باز هم تحت پیگرد هستم و چه اتفاقی خواهد افتاد ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید روند پرونده به چه صورت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وثیقه ازاد میشه ولی شما باید حبس را تحمل کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله، وثیقه فقط در قبال حضور شما هست و نه در قبال مجازات

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به اتهام تا ندارد اگر جرم از جرایم غیر قابل گذشت باشد فقط جنبه خصوصی آن منتفی است و جنبه عمومی کماکان پابرجاست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر وثیقه را آزاد کنید در هر صورت باید مجازات 6 ماه حبس را بگذرانید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وثیقه ارتباطی به حکم ندارد در فرصت باقیمانده به رای اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید خود را برای اجرای حبس به مرجع قضایی معرفی نمایید تا وثیقه آزاد گردد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وثیقه ضامن آزادی شما در روز اجرای حکم حبس است و بعد از این اگر خود را معرفی نکنید جلب میشوید