مشاوره حقوقی رایگان - اذن پدر در صیغه محرمیت

سلام
با دختری 40ساله آشناشدم و خودم هم پسری33 ساله هستم هر دو قصد داریم بصورت پنهان ازدواج کنیم و تا بحال هیچ رابطه ای بایکدیگر نداشتیم بخاطر اختلاف سنی نمیتونیم بصورت آشکار ازدواج کنیم چون مخالفت هایی در خانواده ها به وجود میاد و بخاطر اینکه وارد مسائل حرام شدن به یکدیگر نشویم میخواهیم از طریق صیغه محرمیت اقدام کنیم ، آیا میتونیم بدون اجازه پدر دختر صیغه محرمیت ثبت کنیم ؟
و به کجا باید مراجعه کنیم ؟
ممنونم بابت پاسخ دهی شما عزیزان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اگر دختر خانم باکره هستند نیازمند اذن پدر در نکاح موقت می باشند