مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مغازه سرقفلی با مالک ملک

سلام ، چند سال پیش سرقفلی یک مغازه را در بنگاه خریداری نمودم و مالک ملک امضا کرد ، حالا بعد از 5 سال مالک قبلی ملک مغازه را به کسی دیگر واگذار کرده ، الان سند خانه پشتی و کل ملک بنام ایشون هست و سرقفلی بنام من ، آیا مالک ملک کلی مغازه میتواند به استناد داشتن سند شش دانگ بنده را الزام به تخلیه یا دادن اجاره یا هر کار دیگری بکند؟ در حالیکه ما سرقفلی مغازه را از مالک قبلی خریداری کرده بودیم و در دفتر اسناد ثبت نکرده بودیم فقط یک قولنامه سرقفلی به امضای مالک قبلی داریم آیا بنده بعنوان صاحب سرقفلی بدون هماهنگی ایشون میتونم مغازه رو اجاره بدم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله طبق قانون موجر و مستاجر مالک ملک میتواند درخواست تخلیه ملک به علت نیاز شخصی خود یا فرزندان خود به مغازه ، را مطرح نماید ولی مالک باید ثمن سرقفلی را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی به حساب شما واریز نماید

خیر اجاره مغازه فقط باید با موافقت مالک باشد مگر در قرارداد اجاره شرط خاصی ذکر شده باشد
و