مشاوره حقوقی رایگان - مغازه مشاع

با عرض سلام و خسته نباشید. یک مغازه تجاری هست به متراژ21/5 که پدرم قبل از فوت خود 10 متر مغازه یعنی 3 دانگ را به صورت مبایعه نامه به یکی از برادرانم داد و 3 دانگ دیگر را به من و برادر دیگرم داد حالا می خواهیم آن سند که به نام پدرم هست را تفکیک کنیم آیا می شود این کار را کرد و با توجه به اینکه برادران دیگر من مبایعه نامه از مغازه ندارند می توانند از مغازه سهم خواهی کنند؟
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید دادخواست الزام به سند به طرفیت الباقی وراث بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر همه آن را منتقل کرده است یا مطابق آنچه مبایعنامه وجود دارد جای نگرانی نیست برای شما

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد....
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص کردند

و سپس دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید