مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

سلام و درود. برای یکی از آشنایان به جرم کلاهبرداری و جعل سند و استفاده از سند مجعول جمعا 6/5 سال حبس تعزیری و 56 میلیون تومان پرداخت خسارت به شاکی وهمین مبلغ به حساب صندوق دولت حکم قطعی صادرشده.الآن شاکی گفته رضایت میده وگذشت کرده.آیا پرونده مختومه وبسته خواهد شد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
صرفا دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مبلغی دارد که کلاهبرداری کرده است . در صورت تمایل تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مجازات عمومی شما پا برجاست ممکن است تخفیف بگیرید