مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی ثبت شده و نشده

باسلام و وقت بخیر
بنده ابان 1400 به یکی از دوستان 16 فقره چک دادم و از اون شخص اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی گرفتم که متعهد قانونی و اداری و کیفری این شخص هستش از این 16 فقره چک 8 فقره ثبت شدن و 8 فقره ثبت نشدن الان شخصی علیه بنده شاکی شده واجراییه صادر شده بنده باتوجه به اقرارنامه رسمی میتونم تقاضای توقیف و ابطال اجرائیه رو بدم و دادخواست جلب ثالث بدم یا نه ؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اقرارنامه تنظیمی صرفاً در رابطه شما و دوستتان معتبر است. شما باید چک را پاس کنید و مبلغ پرداختی را از دوستتان مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چک سند تجاری میباشد

شما باید ابتدا مبلغ چک را به
دارنده چک پرداخت نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارات تأخیر تادیه مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است مشاوره تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید