مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی با وجود کپی قولنامه

سلام و وقت بخیر بنده به استناد قولنامه دستی و سند عادی، یک قطعه زمین از مالک رسمی و بدون واسطه خریداری کرده ام. فرد دیگری در این زمینه اقدام به ارائه یک فقره قولنامه دستی کرده است که پس از مطالبه ادعای سرقت و طرح شکایت نمونده است که شکایت سرقت قولنامه ایشان منع تعقیب صادر شده است. در صورتی که بنده دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت مالک رسمی تنظیم کنم و ثالث به علت شکایت سرقت نتواند قولنامه را ارائه کند دادخواست بنده منجر به نتیجه می شود؟ ممنون میشوم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله مدعی باید اصل قولنامه را ارائه کند...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
چنانچه تاريخ بيع به جناب عالي جديد باشد
معامله با تاريخ سابق صحيح و معاملات بعدي دچار مشكلاتي نظير انتقال مال غير يا معامله فضولي و نظاير آن مي شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد
نتیجه قابل پیش بینی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر مدارک نیازمند بررسی و رویت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر مبایعه‌نامه شما به صورت دقیق تنظیم شده باشد
و دو نفر شاهد مرد به دادگاه معرفی نمایید حکم به الزام به تنظیم سند رسمی صادر خواهد شد

و شما باید ابتدا اظهارنامه برای مالک ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تسلیم مبیع را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای به فرد مذبور ارسال نمایید و مهلتی به ایشان بدهید سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید