مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه اضافه پرداختی

با عرض سلام و احترام

اینجانب در شرکتی مشغول به فعالیت به مدت دو سال بوده ام . شرکت از بنده و پدرم ضمانت نامه غیر مالی محضری دریافت کردند . بعد از دو سال به علت فساد در مجموعه تصمیم به استعفا گرفته ام و از دو ماه قبل از ترک خدمت استعفای خود را اعلام نمودم .
تمامی کار را تحویل داده و مجموعه را ترک کردم . متاسفانه مجموعه بعد از 4 ماه اینجانب را تحت فشار مبنی بر دریافت مبالغ هنگفتی قرار دادند تحت عنوان کسری حساب (در صورتی که مبلغی و یا کارتی تحویل اینجانب نبوده) . به نوعی اینجانب را به مجموعه بدهکار نمودند . اینجانب درخواست پیگیری از مراجع قضایی را پیشنهاد دادم ولی متاسفانه مجموعه با سو استفاده از عدم آگاهی پدرم و تحت فشار گذاشتن پدرم با ضمانت نامه غیر مالی و به تبع آن فشار خانواده بر روی بنده ، اقدام به دریافت مبلغ از اینجانب نمودند و بعد از آن بنده درخواست ابطال ضمانت نامه را داده ام تا از هرگونه سو استفاده دیگر جلوگیری نمایم .و شرکت پس از آن نامه ای مبنی بر ابطال ضمانت نامه غیر مالی به اینجانب تحویل داده اند .
سوال بنده مبنی بر این است که چگونه می توانم مبالغ اضافه پرداختی را استرداد نمایم و پس بگیرم ؟
ضمنا تسویه اینجانب را پرداخت نکرده اند که از اداره کار پیگیر مطالبات خود هستم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد