مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مدرک تحصیلی

سلام خسته نباشید. من سال تحصیلی 87_88 در مدرسه آموزش از راه در مقطع پیش دانشگاهی تحصیل کردم و مدرک موقت گرفتم و اون رو به دانشگاه تحویل دادم و الان کارشناسی ارشد دارم، در حال حاضر من دنبال اصل مدرک پیش دانشگاهی به آموزش و پرورش منطقه رفتم که گفتن اول باید سابقه تحصیلی شما برررسی بشه، در حال حاضر اون مدرسه منحل شده و پرونده ها توی مدرسه دیگه ای هست بعد از گرفتن استعلام مشخص شد دفاتر لیست دستی دبیر در هر دو نیمسال موجود نیست و گم شده احتمالا، ولی دفاتر امتحانات و آمار موجود هست و اسم من در اون دفاتر هست و همچنین دفتر فارغ‌التحصیلان هم موجود هست و اسم من توی اون دفتر هم هست و اصل مدرکم صادر شده. حالا به دلیل نبودن اون دفاتر آموزش و پرورش منطقه پرونده من رو فرستاده برای طرح در کمیسیون شورای عالی آموزش و پرورش و گفتن امکان داره رای به ابطال مدرک پیش دانشگاهی و بعد از اون ابطال لیسانس و ارشد من بدن، با توجه به اینکه من هیچ مسئولیتی در حفظ و نگهداری اون دفاتر ندارم و نداشتم و متخلف هم یعنی مدیر وقت مدرسه به آموزش و پرورش معرفی شده چرا باید با آینده و زندگی و ده سال تحصیل من بازی بشه، راهی هست خارج از این سیستم آموزش و پرورش من شکایت کنم برای گرفتن حق م.
ممنون

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باید به اموزش پرورش مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دیوان عدالت اداری به طرفیت آموزش و پرورش منطقه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت رای کمیسیون به ابطال مدارک تحصیلی بطرفیت اموزش و پروش در دیوان عدالت اداری طرح شکایت و تقاضای ابطال تصمیم کمیسیون را خواستار شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید