مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر عدم عودت و آزاد سازی مدرک تحصیلی جهت رتبه بندی

با سلام
احتراما اینجانب جهت اخذ رتبه بندی یک شرکت ساختمانی مدرک خود را در اختیار آن شرکت قرار داده و مطابق قرارداد باید آن شرکت مطابق صورتجلسه تنظیمی از تاریخ 2/8/95 مدرک تحصیلی کارشناسی بنده را آزاد مینمود که تا این لحظه از آزاد کردن مدرک خودداری کرده است .
خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمائید

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یک اظهارنامه مبنی بر مطالبه مدرک خود برای شرکت بفرستید اگر پاسخی ندادند دادخواست الزام بر استرداد مدرک مطرح نمایید.

یک وکیل

همکار محترم سرکار خانم جرجانی پاسخ کامل را فرمودند.

یک وکیل

سلام" چونکه همکار محترم به سؤال مزبور پاسخ مقتضی داده اند لذا از تکرار پاسخ پرهیز می گردد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد به عنوان مثال ممکن است شما به تعهدات خود نسبت به این شرکت عمل ننموده اید و ....
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با فرض سوال شما فرمایش همکارم خانم جرجانی صحیح است.ساالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
همکار محترم خانم جرجانی پاسخ کامل را ارایه فرمودند لذا از تطویل کلام خودداری مینمایم