مشاوره حقوقی رایگان - سفته و ضرر و زیان پول قرض گرفته شده

سلام. فردی در سال 96 مبلغ 54 میلیون تومان قرض گرفته و قرار بوده در کارخانه ای هزینه شود . به دلیل راه نیفتادن تولید در کارخانه و برنگرداندن قرض و تحت فشار طلبکار ، سال گذشته به ادعای فرد طلبکار که پولی که داده ام را با ضرر و زیان باید برگردانی ، مجبور شده تا 300 میلیون سفته دهد و برگه ای هم مبنی بر برگرداندن قرض و ضرر و زیان به طلبکار داده است. از شهریور امسال تا امروز مبلغ 110 میلیون تومان در چند نوبت به حساب طلبکار واریز کرده و به همین مقدار سفته پس گرفته است. الان دیگر توان پرداخت ندارد و طلبکار نیز حاضر نیست کوتاه بیاید و حتی از سفته ها و آن برگه ، کپی به ایشان بدهد . این فرد چه کاری باید انجام دهد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام متاسفانه هیچ اقدامی. زیرا طبق سفته ها و رسید ملزم به پرداخت میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد