مشاوره حقوقی رایگان - حق من چیست؟

بنده خانم 39 ساله ام و سه دانگ منزلی که با همسر و سه فرزندم در آن سکونت داریم به نامم هست و همسرم به عنوان مهریه به نامم زده از طرفی با اینکه من 18 ساله با خانواده و اقوامش رفت و آمد دارم در حالی که خیلی معمولی باهام برخورد می کنن و از سطح فرهنگ پایینی برخوردارن اما همسرم اهل رفت و آمد با اقوامم در حالی که خیلی بهش احترام می گذارن نیست و به سختی اجازه می دهد من و بچه هام هر دو سه ماه یکبار به منزل یکی از اقوامم برویم و کلی بحث و دعوا راه می اندازد و می گوید راضی نیستم من از طرفی برای بچه هام ناراحتم که پدرشون واقعاً درک نمی کنه از طرف دیگر میخوام از حق خودم دفاع کنم و به ایشان گفتم من هم در قبال سهمم از خانه راضی نیستم که شما دارید استفاده می کنید و من هیچ اختیاری در مالم ندارم و حق مسکن به عهده من نیست آیا قانون هیچ راه حلی برای مشکلم دارد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا می توانید خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را از وی بگیرید