مشاوره حقوقی رایگان - جرم امنیتی

باسلام
خواهر من یک ماه پیش بخاطر استوری و توییت گذاشتن از طریق اطلاعات بازداشت شده و واسش اقدام علیه امنیت ملی و توهین به رهبری و توهین به ائمه و تشویش اذهان عمومی زدن و متاسفانه توی اطلاعات این اعترافات رو ازش گرفتن و خودشون واسش وکیل تسخیری تعیین کردن و همچنین خواهرم اظهار ندامت خیلی کرده
از وکلای محترم این سوال رو دارم که ایا باتوجه به اینکه خواهرم دانشجو هست و اینکه خواهرم از سه سالگی پدر نداشته و تحت تاثیر فضای مجازی بوده ایا قاضی تخفیف قائل میشه ؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به نوع اقدامات ایشان و اهانت‌ها دارد . امکان تخفیف وجود دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است
البته بستگی به اظهارات و
دفاعیات ایشان خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید به علت عدم سابقه کیفری و سن پایین و اظهار ندامت تقاضای کیفیات مخففه دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی جهات تخفیف عبارتند از:
الف- گذشت شاکی یا مدعی خصوصی
ب- همکاری مؤثر متهم در شناسایی شرکا یا معاونان، تحصیل ادله یا کشف اموال و اشیاء حاصله از جرم یا به کار رفته برای ارتکاب آن
پ- اوضاع و احوال خاص مؤثر در ارتکاب جرم، از قبیل رفتار یا گفتار تحریک آمیز بزه دیده یا وجود انگیزه شرافتمندانه در ارتکاب جرم
ت- اعلام متهم قبل از تعقیب یا اقرار مؤثر وی درحین تحقیق و رسیدگی
ث- ندامت، حسن سابقه و یا وضع خاص متهم از قبیل کهولت یا بیماری
ج- کوشش متهم بهمنظور تخفیف آثار جرم یا اقدام وی برای جبران زیان ناشی از آن
چ- خفیف بودن زیان وارده به بزه دیده یا نتایج زیانبار جرم
ح- مداخله ضعیف شریک یا معاون در وقوع جرم

بنابراین مستند به بند ث و همینطور فاقد سوسابقه کیفری پاسخ شما مثبت ایت و احتمال تخفیف مجازات هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات جرم تعزیری با توجه به شرایط مجرم و وضعیت زندگی او قابل تخفیف خواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل دفاع است حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر می باشد
لیکن باید از خودشان دفاع نمایند

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، با توجه به شرایط و اقدامات ایشان و قاضی دادگاه می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
امكان تخفيف وجود دارد
عنداللزوم مشاوره تلفني نمايند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله امکان تخفیف وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

احتمالا.
می توانید خودتان برای خواهرتان وکیل بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با توجه به دفاعیات امکان پذیر است

یک وکیل :

با سلام
تقاضای تخفیف مطرح شود و البته بسته به نوع و مطالب منتشره در استوری و شخصیت قاضی را متفاوت خواهد بود.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بستگی بنظر قاضی دارد