مشاوره حقوقی رایگان - قیمت مزایده زمین های کشاورزی

سلام عذر خواهی میکنم مزاحمتون شدم یه سوال خدمتتون داشتم
یه آقایی که خودش و چهار خواهر و یه مادر هستن و چهارده هکتار زمین مشاع پدری روستا که دو هکتار آبی و دوازده هکتارش دیم
الان چند ماه سر تقسیم زمین با یکی از خواهرش اختلاف دارن بقیه خواهرها سر پول باهاش توافق کردن و سهمشون به برادر واگذار کردن از طریق قولنامه و اون یکی خواهر ایشان رفته شکایت کرده و درخواست کارشناس داده الان کارشناس اومده و کارشناسی انجام داده کارشناس هم نظر داده که این خانم سهمش دوهکتار که تو 19 قطعه زمین قابل تقسیم نیست و گفتن زمینها باید مزایده گذاشته بشن خواستن ببینن به نظر شما قیمت مزایده این زمینها چقدر به طور تقریبی ؟
اگه لطف کنین و بگین تقریبی قیمت این زمینها تو مزایده چقدر ممنون میشم بازم عذر خواهی میکنم که مزاحمتون شدم
البته اون دو هکتار زمین آبی یه هکتارش که شامل دو قطعه س کنار جاده و اون یکی هکتار هم دورتر از روستاس و با آب سد آبی شده یعنی اگه بارندگی نباشه و آب سد باز نشه اینم دیم محسوب میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد