مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت تعزیرات

سلام میخواستم بدونم منظور از محکومیت تعزیرات چیه... این متن داخل روند کار چرونده اومده : پرونده با علت طرح انجام نيابت قضايي نسبت به اتهام ضرب و جرح عمدي و محکومیت تعزيرات- جزاي نقدي(ريال) در تاریخ . با ردیف ..فر.عی 4 در شعبه دوم اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب در فلان شعبه ثبت شد

بعد از اون متن دیگه نوشته اعاده پرونده به دلیل عدم امکان اجرای مفاد نیابت ... ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما درخواست نیابت قضایی داده اید اما پرونده بازگشت شده و انجام امر نیابتی از نطر شعبه ممکن نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت کیفری ضرب و جرح در دادگاه کیفری مطرح شده است
و حکم قطعی مجازات ، به پرداخت جزانقدی صادر شده است

و برای اجرای حکم ، پرونده به
حوزه قضایی محل سکونت متهم ،
ارسال شده است