مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت رسیدگی در شورای حل اختلاف روستا

با سلام و احترام و عرض ادب خدمت وکلای محترم و بزرگوار
پدری مرحوم شده و در یک روستایی دفن شده است . اموال غیر منقول او در تهران می باشد . دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه عمومی تهران داده شده لکن پیامک شده است بدلیل اینکه چون صدور گواهی انحصار وراثت از آن شهرستان صادر شده لذا برای تقسیم ترکه نیز در آن شهرستان باید مورد رسیدگی قرار گیرد . بعد از یکهفته که از پیامک گذشته یک روستایی دور افتاده در شهرستان برای تقسیم ترکه تعیین شده و پیامک شده است . با توجه به اینکه اختلاف خیلی شدید هست شورای حل اختلاف یک روستا صلاحیت رسیدگی دارد یا اینکه یک دادگاه حقوقی مستقل باید این اختلاف را حل و فصل کند . از لحاظ امنیتی هم یک روستای دورافتاده با توجه به ارزش ملک در تهران و اختلاف شدیدی که وجود دارد کار درستی نیست

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه آخرین اقامت متوفی صلاحیت دارد