مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک. خرید سهم شریک با فروش به ان

با عرض سلام
بنده ملکی رو با یک نفر به شکل 3دانگ 3دانک شریک هستم.
میخوام جدا شدم از شریکم ولی نه میفروشه نه میخره.
اگر شکایت کنم و ملک مزایده عمومی بره و من برنده شم،راهی هست که من فقط پول سهم شریکم رو به حساب دادگاه بریزم.
چون نصفش ماله خودمه
و فقط میزان سهم شریک رو واریز کنم.
چون نمیتونم پول 6دانگ ملک رو بریزم.
نصف ملک ماله خودم هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه در مزایده برنده شدید می توانید فقط سهم شریک را پرداخت نمایید ...

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام وقت بخیر
شما بدوا اظهارنامه بدهید به ایشان و اذعان بدارید قصد فروش سهم خود را دارید و چون ایشان شریک ملک شما هستند جهت خرید در اولویت میباشد و ظرف مهلت 3 روز پاسخ دهد اگر پاسخی نداد از طریق دادگاه اقدام نمایید و این را بدانید شرکای ملک جهت خرید یا فروش در اولویت میباشند و انشاله نتیجه حاصل میشود