مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

سلام یه واحد پیش خرید کردم که تمام تعهداتمم انجام دادم پولارو سر وقت واریز کردم. یکماه مانده به تحویل فهمیدم واحدو به کسی دیگه تحویل داده . فردای اون روز شکایت فروش مال غیر کردم که بعد از 10ماه دادگاه گفت سونیتی نداشته و رای قطعی شد کارشناس دادگستری حرف منو تایید کرد که واحدمو داده به کسی دیگه.بنگاه دارم 24 شهریور1400 اومده دادیاری شهادت داده که فروختش به کسی دیگه.الان واحدو تحویل نمیده رفته دادخواست فسخ داده که درتاریخ 1مهر ماه1400تحویل نگرفتم.درصورتی که آب و برق و گازش برج9 و آسانسورش برج11وصل شد و در تاریخ 15 اسفند در محضر گواهی عدم حضورشو گرفتم.میتونه فسخ کنه؟سه بارم بهش اظهارنامه قضایی فرستادم برج7 و 9 که بیا واحدو تحویل بده گواهش عدم حضورشم داخل محضر گرفتم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر معامله توسط فروشنده قابل فسخ نمیباشد مطلقا

شما باید در دادگاه اثبات نمایید که در زمان تسلیم ملک ، هنوز ملک تکمیل نبوده است و قابلیت سکونت نداشته است و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده فسخ قرارداد ممکن نیست