مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه ضامن از وام گیرنده

با عرض سلام و احترام
ضامن شخصی شدم که اقساط رو نمی پردازد چند قسط ش رو پرداخت کردم حکم جلب وی رو گرفتم ولی موعد مقرر تمام شد و موفق نشدم که مبلغ رو ازش بگیرم آیا می تونم همزمان با پرداخت اقساط دیگر اون رو هم مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به یکباره نسبت به اقساط پرداختی دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما اقساط را بدهید و سپس علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه با احتساب هزینه تاخیر تادیه روزانه لغایت یوم الادا دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. می بایست مجدد دادخواست بدهید وحکم محکومیت وی صادر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بعد از پرداخت اقساط می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه معوقه است و موعداش فرا رسیده قابل مطالبه است

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود ببرشما
هر قسطی که پرداخت کردید میتوانید مطالبه کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با توجه ب اینکه شما ضامن فرد بوده اید و دسترسی ب ایشان ندارید توصیه میشود پرداحت را انجام و برای کلیه پردانتی خود با مدارک پرداختی خود دادخواست مطالبه با کلیه خسارات ثبت کنید. ضمنا حکم جلب خود را زمانی مجددا با تاریخ جدید بگیرید ک بتوانید ب ایشان دسترسی داشته باشید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

بعد از پرداخت اقساط دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از پرداخت اقساط می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از پرداخت اقساط می توانید دادخواست مطالبه وجه علیه فرد طرح نمایید