مشاوره حقوقی رایگان - عقدنامه

سلام
من در عقد نامه ام در قسمت سایر شرایط طلاق هم نوشته شده. من و همسر به دلایلی نمیخوایم اون باشه آیا میتونیم برداریمش؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه سوالتان نشدم لطفا واضح تر مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر میتوانید به طریقی ساقطش کنید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
می توانید با گذاشتن شرطی بر خلاف آن در سندی جداگانه آن را بی اثر کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

لا سلام بله میتوانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی شرط مذکور را حذف نمایید