مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو افغان به نام ایرانی

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده افغان هستم و پنج سال پیش ماشین خریدم و اونو چون نمیتونستم سندش بزنم بنام خودم زدم به نام همسر داییم که ایرانی هست و چون اعتماد داشتم قولنامه ازش نگرفتم.حالا داییم و همسرش طلاق گرفتن و همسرش اومده ماشینمو بالا کشید و جرثقیل اورد برد پارکینگ و ادعای مالکیت کرد. سند و همه مدارک ماشین پیشمه ولی قولنامه ندارم و شاهد و مدارک دیگم دارم میشه راهنمایی کنید امکانش هست حقمو بگیرم ازش

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با استشهادیه دادخواست انتقال سند و استرداد مال امانی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مدارک اثبات کننده ی مالکیت دادخواست استرداد مطرح نمایید