مشاوره حقوقی رایگان - دعوت به تشخیص هویت

سلام. درخواست سو پیشینه دادم از پلیس 110 ولی امروز نامه اومده مراجعه کنم به پلیس آگاهی تشخیص هویت علت چیه؟
برای همه همینطوره؟
رفتم آگاهی پرینت گرفتن زده بود یک مورد توهین و اخلال در نظم عمومی گفتن برو دادسرا رفتم گفتن اصلا پرونده نداری و تو سیستم نیست. چکار باید بکنم
جرم من کیفری نیست و شامل اون چندتا بندم نمیشه چرا لحاظ شده.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا اشتباه شده در صورت عدم محکومیت سابقه ایی هم نخواهد بود