مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی مسکن مهر

ما یه مسکن مهر وکالتی فروختیم و بیست میلیون سفته بابت تضمین پرداخت اقساط تو قولنامه ثبت شد و سفته ها تو املاک امانت گذاشته شده حال میخام ببینم اگر اقساط پرداخت نشه میتونم اجرا بزارم سفته ها رو؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اندازه مبلغ مورد توافق برای اقساط معوقه می توانید ولی بیش از آن مشمول خیانت در امانت می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا برای وی اظهار نامه بفرستید و مهلتی برای پرداخت بدهید اگر عمل نکرد از متصدی املاک سفته ها را مطالبه کنید