مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار ممنوع الخروجی

سلام. مادر بنده 7سال پیش به نام من یه وام به مبلغ 10میلیون تومان گرفتن که خود ایشان و همکارشان ضامن شدن متاسفانه بعد از بیماری توان پرداخت نداشتن و مبلغ 12میلیون تومان همکارشان پرداخت کردن الان مادر بنده فوت شدن و من مطلع شدن اون خانم که همکار بودن از بنده شکایت کردن به عنوان وام گیرنده و حکم جلب گرفتن میخواستم ببینم با حکم جلب بنده ممنوع الخروج هستم ؟ چون حتما باید به خارج از کشور سفر کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که درخواست ممنوع الخروجی داده باشد ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است از دادگاه تقاضای ممنوع الخروجی شده باشذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ممنوع الخروجی باید
درخواست مطرح بشود و مقام قضایی موافقت نماید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،حکم جلب موجب ممنوع الخروجی نمیشود.مگر اینکه درخواست نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با حکم جلب خیر ولی اگر دستور ممنوع الخروجی هم گرفته باشند بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه درخواست کرده باشند بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم جلب خیر ولی اگر دستور ممنوع الخروجی هم گرفته باشند بله

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورت درخواست بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر الزاما مگر برای ممنوع الخروجی اقدام کرده باشند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید درخواست شود و مقام قضایی موافقت نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اون بنده خدا از روی حسن نیت ضامن شده بدهی ایشان را پرداخت کنید ..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که درخواست ممنوع الخروجی شما را داده باشند متاسفانه بله نمی توانید به خارج از کشور سفر نمایید