مشاوره حقوقی رایگان - نشست کردن رمپ آپارتمان و ایجاد مشکل جهت ورود و خروج ماشین

با سلام
در یک اپارتمان 14 واحد زندگی میکنم که بعلت نشست کردن رمپ کف ماشین به زمین میخورد و ضمنا 7 واحد در پارکینگ پایین و 7 واحد در پارکینگ همکف میباشد.
ایا میشه برای این موضوع از سازنده شکایت کرد؟
حدود 6 سال از عمر ساختمان میگذرد.
سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید شکایت نمایید
و شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس گزارش بشود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

امکان شکایت وجود دارد ولی حتما نیاز به بررسی کارشناس مربوطه دارد بهتر است ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید ابتدا تامین دلیل نمایید اگر کارشناس تایید کند که به خاطر سهل انگاری سازنده است بله یا خیر باید خسارات را متقبل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل مطرح نمایید و سپس دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری کنید
ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید تا موضوع توسط کارشناس برسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید طرح دعوا کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست