مشاوره حقوقی رایگان - ارتشاء

باسلام
بنده کارمند دادگستری هستم. که یکی از نگهبانان مجتمع قضایی رفته حفاظت و بر علیه بنده گزارش نوشته که رابط بنده بوده و از 2 نفر از ارباب رجوع های شعبه ای که بنده مشغول به کارم رشوه گرفته از اولی طی سه جلسه و جلسه اول 15 میلیون و جلسه دوم 10 میلیون و جلسه سوم منجر به دریافت پول نشده که مبلغ 7 میلیون سهم خودش بوده و به حفاظت تحویل داده. و متهم اول اعلام کرده طی سه جلسه به نگهبان در میدان پول داده که جمعا مبلغ 25 میلیون بوده و به دورغ اعلام کرده که بنده راهم در داخل خودرو پشت فرمان ماشین دیده وبابت تسلیم به رای این مبلغ داده. و متهم دوم اعلام کرده که پس از حکم برائت مبلغ 8 میلیون به حسابی که بنده اعلام کردم ریخته بابت شیرینی و حساب هم مال زن همین نگهبان است و نگهبان دوروز بعد از حساب خودش مبلغ 7 میلیون به حساب برادر من ریخته بابت خرید خودرو که اسکلین شات خرید خودرو هم موجود است. و بنده هیچ چیزی را گردن نگرفته ام و هیچ فیلمی یا عکسی یا ضبط صدای نیز وجود ندارد. با این وجود حفاظت گزارش کرده که از اول از تمام ماجرا باخبر بوده و این نگهبان هم با حفاظت در ارتباط بوده و برای بنده کیفرخواست اخذ 25 میلیون رشوه و 8 میلیون پول نامشروع صادر شده در دادگاه چه حکمی صادر می‌شود.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستندات خود را ارائه دهید و دفاع مستدل و مستند نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از خودتان دفاع نمایید در صورت امکان با یک وکیل مشورت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مستندات خود را ارایه دهید تا دادگاه در این خصوص تصمیم بگیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است