مشاوره حقوقی رایگان - ملک مجاور در قولنامه

سلام زمینی را با حدود اربعه مشخص فروخته ام ک در مبایعه نامه نوشته ام از غرب چسبیده به 27 متر زمین مشترک میباشد ولی بعدا با تغییر نقشه شهرداری ان پلاک هم به طرح ساخت اضافه کردم ایا ان شخص مالکیتی نسبت به ان پلاک زمین دارد ؟ایا میتواند نسبت به ابطال معامله اقدام کند ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر خریدار نمیتواند مدعی حقی نسبت به زمین مجاور گردد
البته باید مفاد مبایعه‌نامه مطالعه گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبایعنامه باید مورد بررسی قرار گیرد