مشاوره حقوقی رایگان - وام خود اشتغالی

باسلام
بنده عضو بهزیستی هستم با درجه معلولیت متوسط، مدرک فنی وحرفه ای دارم و شغل قبلیم درب و پنجره سازی فلزی بود و درخواست وام خوداشتغالی داده ام به دلیل معلولیتم نمیتوانم در شغل فنی و حرفه ای (درب و پنجره سازی) کار کنم آیا من با وام خود اشتغالی میتوانم تاکسی بخرم باهاش امرار معاش کنم؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
سوال حقوقی نمی باشد
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از سازمان متبوع خود موضوع را پیگیری نمایید